logo
Jul102016
LOVESHOOT SIMON EN JEANINE - Het Katwijkse duinen avontuur

De dag van de loveshoot begon erg regenachtig, grijs en saai. Maar volgens onze weerapps zou het helemaal top worden in de avond. Dus we hielden de loveshoot toch in de planning en hoopten op mooi weer. En dat kregen we gelukkig! Een prachtig zonnetje met een heerlijke temperatuur, wat wil je als fotograaf nog meer? Jaaaa, een mooi en lief stel nog natuurlijk! En die hadden we gelukkig! Simon en Jeanine zijn deze prachtige zomeravond de gelukkigen.

We hadden afgesproken met de fietsen voor de ingang van de duinen. Daar eenmaal aangekomen, zijn we toch nog even terug gefietst naar een veldje een paar honderd meter terug. Mandy zag daar een mooie achtergrond voor de foto's... En dat pakte heel mooi uit.
Eenmaal terug bij de duinen gingen we met de fiets de duinen in (iets wat eigenlijk helemaal niet toegestaan is, omdat het allemaal wandelpaden zijn en je daar een dikke bekeuring voor kunt krijgen). Maar we hadden van te voren bedacht dat we foto's wilden maken bij de meertjes, en die zijn minimaal een half uur lopen.
Bij het bekendste meertje kun je makkelijk komen. Echter daar aangekomen lag het stukje waar we wilden fotograferen helemaal in het verkeerde licht. Jammer! Dan maar even doorfietsen naar de volgende. Dit fietstochtje duurde iets langer dan we hadden gedacht, en we kwamen op bijna onbegaanbare zandpaden. Met de gps op onze mobiel wisten we zeker dat we vlak bij een groot meer waren, maar we zagen niks. We besloten onze fietsen neer te zetten en even te gaan lopen... En ja daar zagen we het meertje. Wow, prachtig, en wat een flora en fauna.. en wat een rust om ons heen. De Krekels en vogels maakten een prachtig privé concert voor ons. Kortom een perfecte setting voor de loveshoot.
Terwijl wij daar rustig aan het fotograferen waren hoorden we opeens vrooooom, vroooom, vroom, ja hoor daar was de Jeep van het waterleiding duinbedrijf..
De eerste reactie van Mandy was, wegduiken in de bosjes, haha. Dit had alleen weinig zin, want onze fietsen stonden langs het pad geparkeerd en waren duidelijk te zien. Hier hebben we heel erg om moeten lachen! De mannen in de Jeep konden het wel waarderen en zwaaiden vriendelijk. Pfffff, gelukkig! We konden door en werden niet weggestuurd.

De beelden zijn echt prachtig geworden. En we hebben zo genoten van onze Katwijkse duinen.
Check snel de foto's hieronder en we hopen dat jullie net zo genieten van al het moois als dat wij hebben gedaan.
Na deze loveshoot kijken we helemaal uit naar de bruiloft van Jeanine en Simon, 30 september van dit jaar!
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk
Loveshoot-simon-jeanine-duin-katwijkLoveshoot-simon-jeanine-duin-katwijkLoveshoot-simon-jeanine-duin-katwijkLoveshoot-simon-jeanine-duin-katwijkLoveshoot-simon-jeanine-duin-katwijkLoveshoot-simon-jeanine-duin-katwijkLoveshoot-simon-jeanine-duin-katwijk

Tags - bruidsfotografie, bruidsfotograaf, trouwfotografie, trouwfotograaf, katwijk, strand, duinen, fotograaf, fotografie, loveshoot, fotoshoot, bruid, bruidegom, trouwen, huwelijk