logo

OVER ONS

Beautiful Wedding bestaat uit twee enthousiaste fotografen Eveline en Mandy.
Na jaren beiden zelf bruiloften te hebben gefotografeerd, hebben wij in 2014 onze krachten gebundeld om samen onder Beautiful Wedding de belangrijkste dag van bruidsparen nóg mooier en uitgebreider te kunnen vastleggen!

Wij leggen jullie mooiste dag vertellend, liefdevol en met oog voor detail vast, zodat jullie een tastbare, tijdloze en waardevolle herinnering van jullie mooiste dag hebben, waar jullie nog heel lang van kunnen nagenieten.

We zijn beiden dertigers, levensgenieters en delen de passie voor fotografie en bruidsfotografie. We zijn echte Canon fans, maar we hebben beiden onze favoriete lenzen. Eveline maakt met haar favoriete 70-200mm lens sfeervolle, romantische en liefdevolle beelden van jullie. Daarnaast is zij met deze lens ook onopvallend om vanaf afstand mooie portretten en emoties vast te leggen tijdens de ceremonie. Mandy is maakt veel vertellende overzichtsbeelden, in een lifestyle sfeer.

Wij zijn overtuigd van onze kracht als duo samen. Door onze verschillende manier van fotograferen kunnen wij jullie trouwdag in een mooie, afwisselende en complete reportage vertellen. En daarnaast kunnen wij belangrijke momenten vanuit twee hoeken vastleggen. Zo is Eveline altijd bij de aankleding van de bruidegom en begint Mandy de dag bij de bruid. Bij de firstlook kunnen wij allebei jullie reacties vastleggen, wat waardevol is om terug te zien. Maar ook tijdens de ceremonies kunnen wij samen jullie verhaal compleet vastleggen door onze aandacht te verdelen aan de details, de emoties en overzichtfoto's.

We vinden het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen en volgen daarom ook regelmatig workshops. Ook zijn wij perfectionistisch en kritisch naar ons eigen werk toe, en proberen wij altijd alles uit onze fotografie te halen.

Tenslotte hebben wij ontzettend veel plezier in ons werk en vinden wij het elke keer weer bijzonder als wij de dag van een bruidspaar mogen vastleggen!

Foto van bruidsfotografien in Katwijk